Hahbo logo

Realisaties van tevreden klanten

De systeembouw van HAHBO is niet alleen duurzaam, maar ook multifunctioneel. We realiseerden projecten in diverse sectoren, voor zowel verenigingen, bedrijven, overheden en particulieren. Bekijk hier een paar van onze projecten.

Sint-Michielscollege: juf Tine

Duurzaam, circulair bouwen op school? Dat resulteert in lichtrijke klassen met klasse en gezonde lucht. De school van juf Tine besloot te investeren in de toekomst. Met de hulp van Hahbo werden in één vakantieperiode twee flexibel inzetbare schoolgebouwen neergezet.

Sint-Michielscollege: directeur Jef Van den Bogaert

In twee maanden verouderde schoolruimtes vervangen door veelzijdige en kwalitatieve gebouwen? Dankzij de modulaire systeembouw van Hahbo genieten de leerlingen nu van een natuurlijk verlichte, geluidbestendige en goed verluchte plek om te leren.

Sint-Michielscollege: architect Tim Leonard

Snel, duurzaam en circulair bouwen? Ook scholen, verenigingen en jeugdbewegingen willen gebouwen met karakter en stijl. Voor de bouw van twee nieuwe schoolgebouwen rekende De Beenhouwer + Leonard architecten opnieuw op Hahbo’s modulaire systeembouw en ondersteuning van a tot z.