Hahbo logo

Sint-Michielscollege: directeur Jef Van den Bogaert

Snel, duurzaam en met klasse bouwen dankzij Hahbo

In twee maanden verouderde schoolruimtes vervangen door veelzijdige en kwalitatieve gebouwen? Dankzij de modulaire systeembouw van Hahbo genieten de leerlingen nu van een natuurlijk verlichte, geluidbestendige en goed verluchte plek om te leren.

Interesse in een LLEXX-gebouw?

Tevreden directeur, leerkrachten én leerlingen

Oude schoolgebouwen die niet langer aan de norm voldeden. Voor directeur Jef Van den Bogaert en het Sint-Michielscollege was het tijd voor duurzame vernieuwing. Containerklassen zijn snel maar zielloos, traditioneel bouwen kost tijd. Het ideale evenwicht vond de school bij de toekomstbestendige modulaire systeembouw van Hahbo.

En niet alleen de multi-inzetbare schoolgebouwen zijn een schot in de roos volgens directeur Van den Bogaert. Bij elke stap van het proces kon de school rekenen op het team van Hahbo. Van het eerste ontwerp en productie tot werfopvolging en afwerking. De grondige, doordachte voorbereiding leidde tot een vlotte uitvoering zonder moeilijkheden. Het eindresultaat is de kers op de taart van die geslaagde samenwerking. Een prachtig gebouw dat de atmosfeer van de hele school naar een hoger niveau tilt.

Geen traditioneel gebouw met een ellenlang, log bouwproces. Geen klascontainers zonder veel comfort of uitstraling. Wel een goeddoordachte leeromgeving met natuurlijk licht die meegroeit met de noden van de school.

Benieuwd waarom directeur Jef Van den Bogaert zo lovend spreekt over zijn samenwerking met Hahbo? Je ontdekt het zelf in onze video.

Hahbo heeft unieke troeven voor groepsaccommodatie.
Ontdek nu zelf waarom steeds meer scholen kiezen voor toekomstbestendige modulaire systeembouw.

Klaar voor jouw project?

Heb je een project dat je met ons wilt bespreken? Wil je meer informatie over onze werkwijze? Laat ons iets weten of maak een vrijblijvende afspraak.

Je contactgegevens

Extra vragen?

Bijvoorbeeld: heb je een concreet project, een gewenste oplevertermijn,...