Hahbo logo

HAHBO: 90 jaar ervaring in duurzaam bouwen

Al sinds 1928 zijn we een partner om op te bouwen. De Frisomat-groep
waar we deel van uitmaken is actief in maar liefst 9 landen: we beschikken dus
over een brede basis aan expertise en ondersteuning. We spelen vlot in op de
noden van scholen, verenigingen, overheden, bedrijven en particulieren in zowel
België als Nederland

Een totaalpakket

Kiezen voor een oplossing van HAHBO is kiezen voor een totaalservice. Van ontwerp tot montage reken je op de volledige steun van onze specialisten.

De productie van onze oplossingen gebeurt volledig in eigen beheer. De montage ter plaatse gebeurt door ons eigen HAHBO-personeel.

Van eerste gesprek tot de definitieve oplevering van jouw HAHBO-gebouw: reken op ons om je project van A tot Z tot een goed einde te brengen. Dit steeds binnen de afgesproken termijn en het op voorhand bepaalde budget.

Aandacht voor een duurzame toekomst

Al onze oplossingen zijn stuk voor stuk ecologisch en circulair. Dat wil zeggen dat ze voldoen aan alle huidige EPB-normen, maar ook dat de materialen herbruikbaar en herbestembaar zijn. Je kiest dus niet voor een tijdelijke oplossing, maar een duurzaam en energiezuinig gebouw dat met aandacht voor het milieu is vervaardigd.

Onze manier van werken:

 • Voor onze grondstoffen gebruiken we alleen gecertificeerd hout en  cellulose als isolatiemateriaal. Alle bouwmaterialen zijn robuust en duurzaam.
 • Onze productie gebeurt voor 100% op zonne-energie. Ons proces omvat geen schadelijke stoffen en levert een minimum aan afval dat volledig gerecycleerd wordt
 • Ons transport is compact, snel en met behulp van lichte werktuigen. Bovendien is er geen bouwafval na montage.
 • Alle bouwcomponenten zijn herbruikbaar en op het einde van hun levenscyclus volledig recycleerbaar. HAHBO-gebouwen zijn herbestembaar door hun modulaire opbouw en flexibele inrichting.
 • Alle HABHO-gebouwen voldoen aan de laatste EPB-normen dankzij hun isolatie en de gebruikte energiezuinige technieken.

Hier kan je op rekenen

We gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing. Welke oplossing is ideaal voor jouw situatie? Wat is het budget en de termijn? Na een eerste advies ontvang je van ons een heldere offerte en plan van aanpak. Budget en termijn worden meteen vastgelegd.  Reken op een snelle oplevering met hoogstaande afwerking, zonder de last van een bouwwerf. Je rekent volledig op ons: van eerste gesprek tot afwerking!

 • een betrouwbare partner, sinds 1928
 • eigen ontwerp, productie en montage in België en Nederland
 • een totaalaanpak: van ontwerp tot turnkey-oplevering
 • Duurzame en robuuste gebouwen
 • gegarandeerde bouwtermijn en -budget, zonder verrassingen
 • minimale impact van de werf
 • stijl en duurzaamheid verenigd

Klaar voor jouw project?

Heb je een project dat je met ons wilt bespreken? Wil je meer informatie over onze werkwijze? Laat ons iets weten of maak een vrijblijvende afspraak.

Je contactgegevens

Extra vragen?

Bijvoorbeeld: heb je een concreet project, een gewenste oplevertermijn,...