Hahbo logo

Waar maken we het verschil?

De systeembouw van HAHBO is de ideale oplossing in tal van sectoren, particulier én professioneel. Ontdek waar onze klanten actief zijn.

Scholen

Dankzij onze systeembouw genieten leerkrachten en leerlingen van een warme omgeving. Leslokalen, sanitair of refters: één duurzame oplossing.

Bedrijven

Extra kantoorgebouwen, refters of verplaatsbare ontvangstruimtes? Mogelijkheden genoeg, en allemaal snel geplaatst, duurzaam en met een unieke uitstraling.

Particulieren en zelfstandigen

Een uniek tuinkantoor of een warme thuispraktijk: dankzij onze oplossingen houd je werk en privé gescheiden.

Sport en vrije tijd

Een clubhuis voor je sportvereniging of jeugdbeweging? Een ontmoetingsruimte om vrije tijd in door te brengen? Snel geplaatst, duurzaam en mét uitstraling!

Mantelzorg

Wil je voorbereid zijn op de toekomst en zelfstandig en dichtbij je dierbaren wonen? We voorzien in praktische, comfortabele en heel mooie woonoplossingen in de tuin.

Openbare diensten

Prefab kantoorgebouwen en technische voorzieningen voor gemeentes en overheden: snel geplaatst, duurzaam en van hoogstaande kwaliteit.

Op zoek naar meer informatie?

Plannen voor een mooi en duurzaam bouwproject? Of heeft je vragen over de systeembouw van HAHBO? Laat ons iets weten en we nemen snel contact op.

Je contactgegevens

Extra vragen?

Bijvoorbeeld: heb je een concreet project, een gewenste oplevertermijn,...