Hahbo logo

Sint-Michielscollege: juf Tine

In twee maanden lichtrijke klassen met gezonde lucht

Duurzaam, circulair bouwen op school? Dat resulteert in lichtrijke klassen met klasse en gezonde lucht. De school van juf Tine besloot te investeren in de toekomst. Met de hulp van Hahbo werden in één vakantieperiode twee flexibel inzetbare schoolgebouwen neergezet.

Interesse in een LLEXX-gebouw?

Modulaire systeembouw als duurzame investering

Het Sint-Michielscollege is een topschool. Maar een verouderd sanitair blok en plaatstekort belemmerden de school om duurzaam te groeien. Samen met hun architect zochten ze naar een manier om snel en kwalitatief twee nieuwe gebouwen te zetten op de speelplaats. En wie snel en kwalitatief zegt, denkt meteen aan de modulaire systeembouw van Hahbo.

Voor het Sint-Michielscollege was het het tweede project met Hahbo. In slechts twee maanden tijd werd in het midden van de speelplaats vormgegeven aan twee nieuwe gebouwen: een sanitair blok en twee nieuwe klassen. Even snel neergezet als klascontainers maar veel kwalitatiever en echte eyecatchers. De nieuwe schoolruimtes laten natuurlijk licht binnen, zijn goed verlucht en zijn bestand tegen lawaai van binnen en buitenaf. Het verdict van de leerlingen is alvast unaniem: dit is een geweldige plek om op te groeien en te leren!

Dankzij de oplossing van Hahbo kampt het Sint-Michielscollege niet langer met plaatsgebrek. De leerlingen genieten in hun comfortabele klaslokaal met hoge afwerkingsgraad, van een ideale leeromgeving.

Op zoek naar toekomstbestendige en flexibele gebouwen voor grote groepen? Ontdek in de video hoe de leerlingen van juf Tine ongestoord kunnen leren in de gebouwen van Hahbo. 

Benieuwd waarom zowel leerlingen, leerkrachten en directeurs laaiend enthousiast zijn over het werk van Hahbo? Ontdek de unieke troeven voor scholen nu zelf.

Klaar voor jouw project?

Heb je een project dat je met ons wilt bespreken? Wil je meer informatie over onze werkwijze? Laat ons iets weten of maak een vrijblijvende afspraak.

Je contactgegevens

Extra vragen?

Bijvoorbeeld: heb je een concreet project, een gewenste oplevertermijn,...