Hahbo logo

Sint-Michielscollege: architect Tim Leonard

Vliegensvlug van ontwerp naar duurzaam bouwwerk

Snel, duurzaam en circulair bouwen? Ook scholen, verenigingen en jeugdbewegingen willen gebouwen met karakter en stijl. Voor de bouw van twee nieuwe schoolgebouwen rekende De Beenhouwer + Leonard architecten opnieuw op Hahbo’s modulaire systeembouw en ondersteuning van a tot z.

Interesse in een LLEXX-gebouw?

Een bouwpartner die meedenkt van begin tot eind

Van een clubhuis voor een sportvereniging tot een ruim dagcentrum voor mensen met een beperking: De Beenhouwer + Leonard architecten kon al meermaals rekenen op Hahbo. Toen de vraag kwam om twee veelzijdige schoolgebouwen te ontwerpen, bleek modulaire systeembouw opnieuw de snelste en beste oplossing.

Er is een reden dat architecten blijven terugkeren naar Hahbo. Modulaire systeembouw combineert de snelheid van containerklassen met de duurzaamheid en uitstraling van traditioneel bouwen. Met het LLEXX-bouwsysteem zetten architecten razendsnel luxueuze oplossingen in elkaar voor grote groepen. Hahbo ondersteunt bij elke stap van dit proces: van design tot productie en van levering tot montage. Maar denk ook aan afwerking: vol overtuiging zet Hahbo steeds de puntjes op de i.

Ook op zoek naar een vernieuwende bouwpartner met een hart van hout? Ontdek in de video hoe dit architectenbureau met Hahbo een eyecatcher zette op de speelplaats.

Benieuwd waarom architecten bij ons blijven aankloppen?
Op onze architectenpagina ontdek je welke unieke troeven Hahbo in petto heeft.

Klaar voor jouw project?

Heb je een project dat je met ons wilt bespreken? Wil je meer informatie over onze werkwijze? Laat ons iets weten of maak een vrijblijvende afspraak.

Je contactgegevens

Extra vragen?

Bijvoorbeeld: heb je een concreet project, een gewenste oplevertermijn,...