Hahbo logo

CANGO maakt mantelzorg mogelijk in de achtertuin

Hahbo lanceert nieuwe zorgwoning die aan alle comforteisen voldoet

Met haar nieuwste woonmodule CANGO ontwierp de modulaire houtbouwer Hahbo een echte thuis voor elke zorgbehoevende. De mantelzorgwoning kan op korte termijn een oplossing bieden voor ouderen die graag hun eigen stekje hebben en waardig ouder willen worden met familie of vrienden om zich heen. Het ontwerp is zo ingenieus dat volledig zelfstandig leven mogelijk blijft, ook voor mensen die daar vandaag of in de toekomst moeite mee hebben of krijgen.

Goed voor mekaar zorgen, is crucialer dan ooit. Met dat idee in het achterhoofd ontwierp Hahbo haar nieuwste woonmodule. CANGO is de moduleerbare woning die op korte termijn kan worden ontworpen en geproduceerd én in één dag kan worden geplaatst. Met bewoonbare oppervlaktes vanaf 40 m2 is CANGO geschikt voor één of meerdere personen. De woning is gezellig en hedendaags ingericht en beschikt ook over alle essentiële hulpmiddelen voor zorgbehoevenden. Ze is ook uit te rusten met alle vormen van domotica die elke kopzorg wegnemen bij zowel de inwoner als zijn of haar omgeving.

Met CANGO wil Hahbo een alternatief bieden voor het klassieke zorgcircuit dat in België onder druk staat en een antwoord klaar hebben op de vereenzaming die sinds de coronacrisis alleen maar toeneemt. De woonmodules worden met kwalitatieve materialen vervaardigd die worden omgevormd tot een knappe woning, die er niet alleen goed uitziet, maar ook op gebruiksgemak focust. Privacy blijft gegarandeerd, zowel voor de bewoner als de mantelzorger. De stijlvolle buitenkant laat zich in elke omgeving integreren. Duurzaamheid staat ook voorop, CANGO sluit aan bij de Cradle to Cradle tendens.

Meer informatie over de modulaire houtbouw van HAHBO?

Wilt u graag meer informatie over onze oplossingen? Heeft u een project voor ons dat u graag wilt bespreken, of boekt u graag een referentiebezoek? Laat ons iets weten, en u ontvangt zo snel mogelijk een bericht terug.