HAHBO Modulaire systeembouw

Uw mantelzorgwoning: de perfecte mix van privacy en ondersteuning

Een zorgwoning geeft uw zorgbehoevend familielid de mogelijkheid om volledig zelfstandig te wonen, maar toch in de nabijheid van familie. Deze mobiele zorgunit wordt compleet op maat uitgewerkt zodat deze aan al uw noden en wensen beantwoordt. Een knusse, volwaardige woning met hetzelfde comfort als een traditionele woning.

Brochure

Ontvang gratis uw infogids ‘Uw mantelzorgwoning in uw tuin’

In deze infogids ontdekt u:

  • waarom een mantelzorgwoning loont voor u en uw familie
  • welke opties een mobiele zorgwoning biedt
  • met welke praktische zaken u best rekening houdt
E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam *

Maak kennis met onze modulaire mantelzorgwoning

CANGO: comfortabel en in alle vrijheid

De CANGO combineert comfortabel leven met vrijheid, gemoedsrust en privacy. Een duurzame en solide mantelzorgwoning ontworpen met het oog op de toekomst.
CANGO

Eens praten over de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend advies op maat aan een van onze adviseur.

Of bel naar +32 3 354 22 90 en krijg direct een adviseur aan de lijn.

Wat zijn de troeven van een CANGO-zorgwoning?

De CANGO is een compacte en toch volwaardige woning. Deze mantelzorgwoning wordt volledig op maat gemaakt van uw wensen. Casco of tot in de kleinste details afgewerkt? Aan u de keuze!

Gemoedsrust

Met een CANGO is uw hulpbehoevend familielid altijd op een veilige afstand. Een noodgeval of gewoon graag samen een koffietje drinken? Een mobiele mantelzorgwoning is een echte verademing voor u en uw familie.

Privacy

CANGO ondersteunt zelfstandig wonen en biedt de nodige privacy voor zowel de zorgverstrekker als de zorgbehoevende. Alleen wonen, maar toch dichtbij je familie: een win-win.

Rendabel

Heeft u de CANGO niet meer nodig? Een mobiele zorgwoning heeft na gebruik een hoge restwaarde. U kunt hem nadien nog verkopen of een andere bestemming geven, zoals een thuiskantoor of poolhouse.

Duurzaam

De CANGO is duurzaam en energiezuinig. Alles is conform de strenge energieprestatieregelgeving (EPB) en zo voldoet de woning meteen ook aan de bijna-energieneutrale norm (BEN). Dus geen zorgen over een hoge energiefactuur.

Een mantelzorgwoning in uw tuin? Zo gaan we te werk:

1
2
3
4
Stap 1

Ontwerpen

Onze demowoning kunt u met uw eigen ogen komen ontdekken in Wijnegem. Kom gerust langs voor een lekkere kop koffie, tijdens de rondleiding beantwoorden we al uw vragen. Meer interesse? We maken dan meteen een ontwerp en een gedetailleerde offerte met transparante prijs. Liggen deze in lijn met uw verwachtingen? Dan werken we uw ontwerp piekfijn uit.
Stap 2

Productie

Daarna starten we aan de productie van uw mantelzorgwoning in ons eigen atelier. Reken op 4 maanden voor de productie. Nieuwsgierig naar de CANGO? Kom gerust langs in ons atelier om de opbouw te bekijken!
Stap 3

Voorbereidingen

Wij bezorgen u een detailplan voor de nutsvoorzieningen, zoals water en elektriciteit. Zo staat alles klaar om aangesloten te worden door ons plaatsingsteam.
Stap 4

Oplevering en plaatsing

Uw mantelzorgwoning wordt geleverd bij u thuis en met de kraan in uw tuin geplaatst. En tegelijk op de bouwplaats aangesloten aan de nutsleidingen. Uw tuin wordt dus niet omgevormd tot een grote bouwwerf. Daarna geniet u meteen van uw zorgwoning.